25 juli 2014

Hufvudsta rk 15/5


1 kommentar:

  1. Jag har en fråga till dig, jag håller på och tittar på lite nya kameror eftersom jag förmodligen ska köpa en ny snart. Jag har fastnat för 70d:n från canon, men när jag ser dina ljusa och fina bilder tagna med 5d mark II så blir man lite sugen på en sån också. Jag vill gärna att kameran ska fungera väldigt bra att fota rörliga motiv med, men samtidigt vill jag att den ska funka bra till landskap och porträtt också. Därför så undrar jag om du är nöjd med din mark och om du möjligtvis också har något objektiv med stor bländare som du kan rekommendera?

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se