27 juli 2014

HästfotoWorkshop?

Jag har flera gånger fått önskemål om att jag borde hålla föreläsningar eller kurser i hästfotografering,  men jag har aldrig riktigt känt att det är något för mig. Men nu på senare tid har jag ändå börjat bli lite sugen på att hålla i någon form av workshop på ämnet.

Är lite nyfiken på hur många som skulle va intresserade av en heldags hästfotoworkshop?
För finns intresset så kan jag tänka mig att dra igång något sådant, Men det blir isf inte förens nästa sommar. Min tanke är att ha lite teoretisk genomgång på förmiddagen för att sen övergå till praktiska övningar där du får chansen att fota flera olika typer av hästar, både fria och under ryttare, med aktiv feedback från mig. Vi avslutar med att ha en bildvisning av deltagarnas favoritbilder från dagen med efterföljande diskussion. Något ni tycker borde läggas till? Jag är i alla fall taggad!


8 kommentarer:

 1. Malin Haglöf27 juli 2014 20:27

  Jag är helt klart på! :D

  SvaraRadera
 2. Skulle verkligen vara jättekul! Synd bara att jag bor en sisådär 25 mil ifrån Stockholm :/

  SvaraRadera
 3. Finns helt klart ett intresse!

  SvaraRadera
 4. Det skulle ju vara underbart! Jag skulle verkligen ÄLSKA det!! :D

  SvaraRadera
 5. Eh..vet inte om min kommentar kom fram men jag skulle i alla fall vara väldigt intresserad då jag försöker lära mig men inte riktigt får till de =P

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se