15 december 2013

Blossi

Snabbast att utnyttja årets jul-erbjudande var Annika och hennes fina Blossi, Här är två bilder från fotograferingen. Är ni också sugna på att ge bort ett presentkort på en fotografering till eran häst, mamma eller kanske en kompis? Då är det dags att beställa, bara 9 dagar kvar nu! Skynda skynda!


4 kommentarer:

 1. Hej jag har en fråga till dig som jag hoppas du kan svara på!

  Jag äger en Nikon D3100 och är ute efter ett nytt objektiv. Har än så länge originalobjektivet på så vilket som helst skulle vara roligt att byta till. Har du något tips på ett billigt alternativ? Fotar mycket porträtt på djur men även i rörelser.

  Skulle det vara en förbättring om jag köpte detta till att börja med? http://www.netonnet.se/art/foto/objektiv/objektiv-nikon/sigma-af70-3004-56dgnikon/116079.4570/

  Är det säkert att det kommer passa min kamera? Haha som sagt är jag gööörnybörjare gällande detta :-)

  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 2. Alltså gud.. Jag har kollat på dina bilder och dom är helt fantastiskt fina! TÄNK om man kunde fota som dig... Du fotar verkligen helt gudomligt bra!!!!!

  SvaraRadera
 3. Kom igen börja blogga nu igen!!! :D

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se