02 december 2013

Blivande journalist?

Glad måndag på er alla! Jag sitter mest framför datorn och njuter av att ha sluppit snö här i Stockholm. För några veckor sen försvann synen på ena ögat, antagligen för att jag sitter och stirrar för mycke på datorskärmar hela dagarna. Borde få komma ut och göra fler jobb ute och mindre efterjobb inne.. synen är dock tillbaka nu kanske jag borde tillägga. Usch tänk att bli blind när man arbetar som fotograf, vad gör man då??!

Aja nu mår jag iaf bra och har en liten fråga!
Är det någon av er läsare som själva är eller känner någon som är grym på att skriva? Kanske en framtida journalist? Självklart med inriktning hästar och hästsport, Gärna med en alternativ "häst-filosofi".
Jag söker nämligen någon att starta ett samarbete med, eftersom jag själv hatar och är riktigt dålig på att skriva (Som man kanske märker här i bloggen..). 
skriv en kommentar eller maila mig om ni är intresserade eller har ett tips!


5 kommentarer:

 1. Ett tips är Natalie Lindholm! Hon skriver för Lucky Rider! Besök hennes sida på http://natalielindholm.com och fråga henne. Hon är grym fotograf också! Hon har fotat väldigt mycket för Lucky Riders reportagen och hon skriver ju såklart reportage och är en frilansande journalist! Kika!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att skriva och har fått A på alla mina skrivuppgifter under skolans gång. Gillar förövrigt att fotografera och rider också. Går just nu i ettan på gymnasiet linjen ekonomi.
  Skriver på fritiden för att jag tycker det är roligt och fick en gång kommentaren "genialisk" på en utav mina historier.

  Kan berätta mer om mig själv i ett mejl om du skulle vara intresserad och om du fortfarande söker --> Paulasfoton@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Vi kan sammarbeta!

  Kram Paulina paulinas.se

  SvaraRadera
 4. Jag ÄLSKAR att skriva! Har alltid haft bra betyg i svenska och har alltid skrivit sen jag lärde mig helt enkelt. Både eget, andras, osv. Älskar din blogg och dina bilder! Skulle verkligen älska att samarbeta med dig! jag kan berätta mer om mig själv i ett mail om du är intresserad: ridprinsessan@hotmail.com

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se