05 september 2013

Busy Busy

Förlåt för min frånvaro men jag har verkligen fullt upp med allt annat än just hästfoto den senaste veckan, vilket är lite trist. Men ibland måste man prioritera..
Angående assistentansökningarna så ska jag sätta mej och börja gå igenom dom imorgon, Jag hade aldrig väntat mej så här många sökande! Jag är lite chockad, men desto troligare att hitta en perfekt assistent när man har såå mååånga att välja mellan. Men svårt kommer det att bli! Så imorgon fredag blir alltså sista dagen att skicka in ansökningar. Även om jag inte kan välja alla så kommer jag absolut att spara alla mail för framtiden, tror det finns massvis med kompetens och driv där ute så även om det kan bli ett nej den här gången så ska man aldrig säga aldrig, eller hur?! :)

Avslutar med att ge er en inblick hur det har sett ut i min lägenhet dom senaste dagarna... Man kanske borde investera i en studio ändå, blir galen när det är såhär trångt!!! Men det är rätt kul ändå.
På instragram heter jag JessicaStene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se