26 augusti 2013

Tävla i repgrimma

Det var ett ekipage som syntes lite extra på tävlingen igår, Hästen hade nämligen inget vanligt träns utan bara en repgrimma. Om jag har förstått det rätt så är det första gången någon i Sverige har tävlat i repgrimma. Hästen gick jätte fint och verkade väldigt nöjd! Jag kan inte vara annat än imponerad!

3 kommentarer:

 1. oi så tøft ;) så veldig fornøyd ut ja vakkere bilder du bør dra til norge og fotografere på stevner en gang

  SvaraRadera
 2. Alltså detta ekipage är perfektion även fast jag inte sätt dem IRL. Emma och Pijano. Men det lyser verkligen igenom!

  Himla fina bilder :).

  SvaraRadera
 3. http://emmacsendes.com/ De var fantastiska, tyvärr finns han inte längre i livet.

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se