06 augusti 2013

Slut på semestern!

Nu kör vi igen! Tycker att det har vart överraskande många besökare här under vilan, Jag kanske är saknad (?) Har dessvärre ingen rolig update att komma med, jag har mest njutit av sommaren, druckit litervis med iste och fixat en snygg bränna.. Har bara besökt några få tävlingar som fotograf, så jag har i alla fall några hästbilder på lager som jag kan uppdatera med.. Förhoppningsvis kommer inspirationen igång snart så jag kan börja klicka fina bilder, just nu känner jag mej mest seg.. Men vem gör inte det efter den här supersommaren. och den är inte ens slut!

Här är en väldigt morortsfärgad bild från ett ärevarv, en julikväll, i solnedgången. Hej färgstick!

2 kommentarer:

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se