14 augusti 2013

Nervsammanbrott & Island

Letar igenom mitt arkiv efter bilder jag kan övningsredigera, dvs få upp någonsånär fart och beslutsamhet i mitt bildbehandlande. Jag har blivit löjligt ringrostig efter bara två månader utanför photoshop, sitter här och gör om och om samma bild tio gånger om för att jag inte får till det. Sen Ybörjar jag prova helt nya grejer som är helt utanför min "fotografstilszoon", och det gör ju inte det hela bättre.
Aja, i alla fall, Hittade den här bilden (redigerade bara om den en gång..) och kände hur mycket jag längtar tillbaks till Island, om jag får in lite extra pengar i höst så ska jag nog åka dit i vinter/vår. Jag, vinteroverallen och kameran.
Det måste vara världens vackraste land!

2 kommentarer:

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se