25 augusti 2013

Måndag igen

Ojoj vilken helg.. Natten mellan lördag och söndag stördes jag lite av att David Guetta spelade vägg i vägg med mej, Någon hade 40årsfest och hade bokat just Guetta (man kan ju inte undgå att känna en viss avundsjuka..). Fönster och golv skakade av den sinnessjuka basen så det var inte så lätt att få någon sömn den natten. Dagen efter åkte jag mot Stockholms fältridklubb och Ryttarstadion för att fota lokal hoppning men fick direkt motgångar när halva stan var avspärrade pga triathlon VM, tack gud för tunnelbanan!
Väl på plats kände jag mej bara okoncentrerad och det blev inte bättre när jag märkte att det var något fel med kameran, fokusen glappade och mer än hälften av bilderna var bara att kasta. I pausen tog jag en risk och öppna upp kameran för att "peta lite", jag kanske har magiska fingrar eller något för efter det så funkade den som vanligt igen. Tog den här bilden på framhoppningen, läskigt bra skärpa!

Så ja min helg var inte den bästa.. Dom bilderna som blev bra togs på framhoppningen, jag blev inte särskilt nöjd med bilderna från tävlingsbanan och det känns bara så typiskt. Nästa gång får det bli mer sömn och mer fokus. Ska även skaffa en extrakamera till den dagen då min kamera ger upp på riktigt...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se