17 augusti 2013

En lördag

Idag har jag varit hos Enskede Rs och fotat dressyr, men dagen började inte så bra som jag hade hoppats. Smart som jag är när jag sover så stängde jag av alarmet i sömnen, så ja jag vaknade sisådär tre timmar sent. Upp och iväg till tunnelbanan på tio minuter, tur att jag bor så nära Enskede! Resten av dagen blev bättre med fina hästar och duktiga ryttare. Nu håller bilderna på att konverteras och eftersom min dator är så trött så hinner jag både laga middag, gå ut med katten och duscha innan bilderna är klara att laddas upp. Såg förresten när jag kom hem att midnattsloppet ska springas utanför min port, vilken passande nattunderhållning för mej som fortfarande är trött trots min ofrivilliga sovmorgon..

Slänger in några bilder från när jag var och fotade hos Johan Häggberg i veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se