17 juni 2013

Min fälttävlans-debut!

Ja inte till häst då utan med kameran, Första gången jag fotograferade fälttävlan för Equipe! Det gick lite sisådär, under dressyren och hoppningen blev det bra bilder men det var svårt att få till det på terrängen när man oftast bara kan ta bra bilder på ett hinder. Jag valde vattenhindret eftersom jag tror det är det roligaste hindret att ha bilder ifrån, Det blev 50/50 bra och dåliga bilder, Men kul var det! Till nästa gång så ska man kanske gå ihop två eller tre fotografer för att kunna få så många bra bilder som möjligt så ryttarna får lite mer att välja mellan. Nu är det dags att fira min debut med lite glass!


1 kommentar:

  1. så gøy fine bilder du for dra og fotografere på fellrit treninger

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se