13 juni 2013

5 års utveckling

När jag letade i mitt arkiv tidigare idag så hittade jag dom här bilderna från 2006. Jag kommer ihåg att jag var så stolt över dom och kände mej som en riktig proffsfotograf när jag hade tagit dom. Såhär i efterhand så ser man ju ett antal brister i bilderna, hästarna är det enda som är fint haha. Skärpan är nästan obefintlig och färgerna och ljuset är i en enda röra.

Islandshäst SM 2006

Vad kan då hända under fem år? Man kanske byter upp sin utrustning och lär sej jobba och se på nya sett. Vill man inte utvecklas så kommer man inte heller göra det. Men vill man utvecklas så kan man göra det utan att knappt märka det själv. Såhär såg det ut när jag fotograferade på sm fem år senare..

Islandshäst SM 2011
Ja ibland kanske man utvecklas mer än vad man märker själv. Det är något man ser först när man jämför sina gamla bilder med dom nya. Vad tycker ni om min utveckling mellan 2006 och 2011?
Brukar ni göra något speciellt för att utvecklas i fotograferandet?


Jag hoppas få fotografera på SM snart igen, Det är verkligen speciellt och extra roligt att få fota så fina hästar!

5 kommentarer:

 1. Oj vilken utveckling du har gjort!! :D

  SvaraRadera
 2. OJ! Det var verkligen en stor förbättring. :)

  SvaraRadera
 3. Första gången jag besökte din sida och WOW nu är jag stuck! Helt fantastiska bilder du tar!

  SvaraRadera
 4. snyggt!!
  använder du blixt till dessa bilder?

  Mvh Julia

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se