16 maj 2013

Weekend

Nu har jag en fullspäckad helg framför mej! Imorgon ska jag iväg på ett spännande jobb och sen ska jag åka till Edsbro rf för att fotografera hoppning för både ponny och storhäst. Nånstans där imellan ska jag försöka hinna lämna katten på landet och köpa ett par regnbyxor.. Jag litar inte riktigt på väderprognosen, igår sa dom att det skulle spöregna under hela lördagen men nu ska det tydligen bli lite bättre. Lika bra att ha för mycke regnkläder med sej än för lite.


2 kommentarer:

  1. Alltså du är ju helt otroligt duktig! Fantastiskt! Älskar dina bilder så mycket att du inte anar!

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se