13 maj 2013

Täby Ryttarsällskap

Har vart heeelt slut dom senaste dagarna, skulle kunna sova i en hel vecka nu. I helegn har jag vart och fotograferat hos Täby ryttarsällskap igen när dom hade sin regionala hoppning. Blev många bra bilder men vädret störde lite när det skiftade väldigt snabbt mellan sol och moln, men förhoppningsvis blir de lite sålt iaf. Nästa helg ska jag kanske fotografera hos Edsbro rf, men jag har inte bestämt mej än, ska nämligen bli spöregn enligt prognosen..

5 kommentarer:

 1. du borde fota på djurgården nästa helg, dressyrtävlingar både lördag och söndag, kan tänka mig att det blir fina bilder, speciellt om du fotar ;) :D

  SvaraRadera
 2. Snygga bilder du fick till! :) Förstår hur frustrerad du kan ha känt dig med vädret, när det varierar sådär måste man verkligen vara ruskigt snabb på att ändra! Gillar inte när det är sådär :)

  SvaraRadera
 3. Är inte den översta till höger Tyra från http://www.tyrashastar.se/ ? :)
  ------
  Du är en riktig inspirationskälla för mig! Bara så att du vet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Tyra och Lalle :)

   Radera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se