12 april 2013

Krångel som vanligt

Det har hänt något konstigt med min domän till min hemsida, ser lite ut som att någon har stulit den. och de innan mitt avtal har gått ut dessutom, fattar ingenting... suck! Tror även att ett av mina mailkonton har blivit kapat eller infekterat, samma där, fattar ingenting. Blir bara så arg..

Men i alla fall, eftersom min hemsida ligger nere så har jag lagt till en "bokningsflik" uppe i menyn här på bloggen istället. Så om ni eller någon ni känner behöver en fotograf så är det bara att höra av sej, dumma kapningar ska inte få stoppa mej! Jag kommer främst vara tillgänglig fram tills juni sen är det lite osäkert beroende på hur det blir med mitt projekt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se