29 april 2013

Helgen

Helgen har vart helt okej.. Ganska skönt att kunna värma upp säsongen med få starter, det har ändå gått 9 månader(!!) sen jag fotade dressyr sist. Täby ryttarcenters anläggning var verkligen fin och dom hade ett helt perfekt ridhus! jätte bra ljus och det var stort med en rymlig läktare.
Däremot var inte min dator särskilt samarbetsvillig och var lite halvt nära att krascha ,så perfekt timing.. och dessvärre kommer jag inte kunna lämna in den på service eftersom det kan ta längre än en vecka att få den klar, jag behöver ju den nästa helg igen.. Men men, det ska nog gå, man får ha lite extra tålamod bara. Ibland önskar jag att jag skulle kunna klona mej själv för att kunna göra flera saker samtidigt, någon dag lär jag ju ta in en assistent för sånt haha..


5 kommentarer:

 1. Hej! Vad behöver man för redigeringsprogram på datorn för att kunna redigera och visa RAW bilder?
  Tacksam för svar i ett inlägg :D

  SvaraRadera
 2. Sv; Tack så jätte mycket!! :D

  SvaraRadera
 3. Fullkomligt ÄLSKAR din header!! :o

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica!
  Jag undrar om jag skulle kunna få tillåtelse att använda några av dina bilder i ett inlägg på min blogg? Tanken är att jag ska skriva om hästfotografer jag tycker är duktiga och inspireras av :) Ditt namn och adressen till din blogg/hemsida kommer alltså att stå med!

  Ha det bra!
  Hälsningar Maja

  SvaraRadera
 5. Gud vilka fina bilder!
  Hur äre det?:)
  Kram!

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se