05 mars 2013

Silhouette


5 kommentarer:

 1. Vilken cool bild! Det här med "vattenfärgsbilder" verkar vara inne, men så är det riktigt snyggt också.

  När jag klickade på länken "jessicastene.com eller på hemsidelänken i menyn kom jag inte alls till din hemsida. Du kanske ska kolla upp det? Det kan ju iofs vara min dator som krånglar, men jag tror inte det.

  Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag vet att du ganska nyligen hade en frågestund.. men jag har en fråga och massa funderingar kring den som det vore underbart att få svar på från någon med erfarenhet inom området. Jag hade egentligen flera frågor, men jag glömde bort dem på vägen ;)

  När tycker du det är läge att som hästfotograf starta eget företag? När gjorde du det? och i vilket läge var du då? Vad har du för råd? Jag är fast lite i mitten av det hela, vill starta företag för att kunna jobba mig fram och frilansa osv, har börjat få en del bokningar och jobb trots knapp annonsering, samtidigt som det på ett annat håll vore oklokt, om man ska lyssna på de som bara tänker på att det är en osäker bransch. Jag är ju medveten om att det knappast kan gå att försörja sig på enbart hästjobb, men ändå. Det här är ju verkligen det jag vill!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Kan tänka mig att ha en på väggen :)

  SvaraRadera
 4. Helt sjukt vad fina bilder du tar! Lägger till dig på bloglovin! :)

  SvaraRadera
 5. Kan du lägga ut ett inlägg om hur du gjorde den där bilden i photoshop?

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se