13 mars 2013

Ha monter på EuroHorse?

I höstas var tanken att jag skulle ha en monter på Stockholm horse show, men på grund av jobb 24/7 och lite ostabil ekonomi så blev det aldrig av.. och tur var kanske det med tanke på vilket kaos det var på årets mässa! Funderade lite på om jag skulle ställa ut i Göteborg på EuroHorse som är i samband med Göteborg horse show istället, Men bestämde mej för att skippa det också. Det skulle dessutom ha blivit mycke dyrare eftersom jag skulle bli tvungen att boka hotell för flera personer och även behöva köra hela vägen från Stockholm med hela lasset.
Det skulle annars ha varit kul! Att få lite mer kundkontakt, ställt ut lite bilder, sälja presentkort osv är något jag känner att jag behöver för att synas lite mer.. Men det är samtidigt svårt att förutse hur det ska gå, montern och allt till den är dyrt och man vet inte om man ska gå 30 000 back eller om man faktiskt skulle sälja något och öka på sitt kundregister.

Vad tror ni, skulle det vara en bra investering eller skulle jag stå där helt ensam i min monter under fem hela dagar och bara känna hur onödigt allt var...? Har aldrig hört om någon fotograf som har gjort något liknande under hästevenemangen så det är svårt att veta hur bra det fungerar.

Ska försöka samla ihop lite extra pengar inför nästa SIHS eller EuroHorse 2014 så får jag sen bestämma hur jag ska göra. För har man pengar över och känner för det så kanske man ska passa på ändå... Så får man se hur det går helt enkelt.

SIHS 2012 
Canon 5D markII - Canon 24mm f/2.8 IS USM 
1/200s - f/2,8 - ISO800

2 kommentarer:

  1. Det är alltid bra att synas, frågan är bara om din målgrupp finns där? Vet inte vilka du i första hand har som dina kunder.

    Vi har också funderat på samma sak då vi säljer mycket till privatpersoner. Kanske värt att gå ihop flera fotografer?

    SvaraRadera
  2. Låter bra! Jag har många pållar som gärna modellar :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se