11 mars 2013

Den eviga bildserien

Dom här bilderna tog jag sommaren 2011(!!) och har sen dess vart på dom i photoshop runt 3 gånger utan att få till något bra resultat. (senaste gången jag försökte kraschade dessutom datorn..) Dom är ett bra exempel på "shit in - shit out" kan man säga, Det är min eviga bildserie som jag aldrig trodde skulle bli klar. MEN idag försökte jag igen för en sista gång, blev ganska nöjd med två av dom och det känns okej. Så nu kan jag äntligen lämna dom här bilderna bakom mej och kanske göra om en liknande fotografering i sommar... och då ska jag tänka på att en vit häst i en skog blir en väldigt grööön häst. Men här är han vit och fin! Bästa Klaki!


Canon 5D markII - Canon 70-200mm f/2,8 
1/250s - f/2,8 - ISO250

10 kommentarer:

 1. Jag har nu kollat igenom HELA din blogg, och jag kan inte mer än säga att din blogg är underbar, jag har fått så mycket inspiration från dig. Jag är också hästfotograf, och du har fått mig att inse att det finns mer än bara 'vanliga' hästbilder! Tack!

  SvaraRadera
 2. Bilden är magisk, helt sjukt vacker!

  SvaraRadera
 3. Fantastiska, och magiska bilder!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar din blogg. Älskar också att fota hästar. Kan jag låna bilder? Ger självklart cred. Tänkte använda till instagram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ok om du bara använder dom på instagram, glöm inte att länka till min @jessicastene.equine

   Radera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se