31 mars 2013

Best friends forever


5 kommentarer:

 1. Du är helt fantastisk! Jag råkade hamna på din blogg av en slump och blev helt fast, har nu gått igenom inlägg efter inlägg strax över två timmars tid. Du verkar få med allt och alla bilderna alltså, jag blir nästan gråtfärdig.. Haha! Underbart.

  SvaraRadera
 2. underbara bilder!
  En fråga, jag tycker det är väldigt svårt med inställningar när man är ute och få med himlen men ändå ha en ljus bild, då är frågan redigerar du så du andvänder du dig av flera bilder när du gör en bild eller får du med himlen från början? Hoppas du förstår vad jag menar! :D

  SvaraRadera
 3. Jeg elsker bildene dine! Du er så utrolig flink til å ta bilder, beundrer talentet ditt for foto! Hvilket redigeringsprogram bruker du? Hvordan pleier du å redigere bildene for bloggen din?

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se