07 januari 2013

Objektiv - Allround

Mina första objektiv-tips blev vääldigt populärt, kul att ni uppskattar det! Här kommer laddning nummer två med objektiv, denna gången allroundmodeller. Har samlat lite olika normalzoomar. Dom här objektiven funkar till mycket, både porträtt- och enklare sportfotografering. Bra om man har tänkt att bara ha et objektiv och inte vill byta runt så mycket. Själv har jag ingen normalzoom men skulle inte tacka nej till en Canon 27-70 2,8 i L-serien, mums!

Nästa del kommer i veckan och handlar om tele/sport-objektiv men jag har även lagt till en extra del om objektiv som funkar bra i ridhus eftersom det är svårt att blanda ihop dom två tipsen. Håll utkik!


1 kommentar:

  1. vill gärna veta vad du tipsar om till ridhus. Har ett som fungerar hyffsat men det är egentligen ett macro objektiv men det har bländare 2,8 så det är ju bättre än dom andra jag har som är 3,5-5,6 :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se