16 januari 2013

Mitt i vecka 3

Jag sitter på jobbet och har lunch. Funderar på om jag ska fota i helgen eller om jag bara ska vara hemma och städa (väldigt stökigt just nu). Har tappat ganska mycke inspiration och vet inte riktigt vad jag ska komma med för fotoidéer. Har blivit så mycke hästar i snön dom senaste veckorna, vad mer kan man göra av det? Man kanske bara ska göra en sån där riktig "galopp-i-djupsnö-shoot" innan allt smälter bort. Eller så är man bara hemma och får en trivsam lägenhet.....

Jag är rätt trött nu men i Februari är det en liten weekendresa inplanerad, så då har man något att längta till i alla fall.


Nu måste jag ju också komma på hur jag ska göra min nomineringsvideo till ESMA, Jag hoppas att min 1st cameraman-boyfriend hjälper mej med den...

2 kommentarer:

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se