01 december 2012

Show!

Som vanligt är det inte bara tävlingar på STHLM horse show utan även massor av show. Det var svårare än vad jag trodde att fota showen, dom lägger ofta på ett gult eller ett blått ljus vilket inte är det mest ultimata för en fotograf.. Tur att jag har många försök på mej att få till bra bilder.

4 kommentarer:

  1. Åh så fina bilder! Du är en grymt duktig fotograf :D

    SvaraRadera
  2. Du lyckades extremt bra trots det jobbiga ljuset ;)

    SvaraRadera
  3. du fick jättebra bilder ju! Själv fick jag jättedåliga haha! Har inget superobjektiv eller. Bara ett 60 med bra bländare men då kommer man inte så nära så hade 18-105et och det blev inte så bra, men hoppas på att någon från hoppningen och de blev bra :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se