20 december 2012

ESMA!!

Hörrni! Ni som gillar min facebooksida har säkert sett att jag tigger nomineringar till Equestrian social media awards, MEN jag har helt glömt att säga det här på bloggen! Aj aj.. Det är sista dagen för nomineringar så köör! Vore fruktansvärt roligt att bli en av dom tio finalisterna i mina kategorier!JessicaStene.se's kategorier är:

nr.
17. Best blog
20. Creative equestrian
32. Best use of social media in Scandinavia

Motiveringarna måste såklart skrivas på engelska... Känns det svårt så finns ju alltid google translate ;)


Varför tycker du att jag är en är en bra fotograf? och varför följer du just min blogg?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se