10 december 2012

En idé..

Fick en idé tidigare idag när jag hade en fet sovmorgon.. Vore det kul om ni läsare skulle få skicka in era hästbilder till mej för "bedömning"? Menar verkligen inte att jag ska poängsätta dom på något sätt eller vara negativ. Jag vill peppa er och säga vad som är bra med bilden, vad man kan tänka på tills nästa gång och ge tips på tekniker och sånt.. Det kan kanske bli ett enklare sätt att komma på fototips.

Om någon tycker det verkar roligt så kan ni mejla in er hästbild till mej på jessica@jessicastene.se
Kanske kan köra ett inlägg med en läsarbild per vecka (?) om ni är pepp så är jag :)

2 kommentarer:

  1. Vad vill du hällst att jag ska skicka in för bild? Från när någon rider eller på bara hästen? :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se