11 november 2012

Min fotografiska resa #1

Tänkte att det vore väldigt kul att göra en sammanfattning av "min fotografiska resa" från start till nutid, både för er men främst för mej själv. Så himla kul att återupptäcka gamla bilder som för 8år sen va ens bästa bilder. Tyvärr har jag inte kvar bilderna från 2002-2003/2004, dom försvann i och med att min externa hårddisk gick i golvet (Ett tips till er alla, när ni lagrar era bilder, gör det på flera ställen. Annars kan det bli som det blev för mej). Dom bilderna saknar jag verkligen, det var mycke svartvitt, träd och nattbilder under den tiden..

Så nu får vi börja på år 2004-2005 istället. Under dom här åren växte mitt intresse för foto väldigt mycke. Jag använde fortfarande familjens lilla kompaktkamera, det var nån HP-modell. Något som blev mitt favoritmotiv var växter och blommor, gärna så nära som möjligt. Jag experimenterade mycke med färger och former.

Den lilla kameran var fantastiskt bra för macrofotografering! Kunde ligga å krypa runt i trädgårn i timmar..

Sen blev det såklart en hel del hästar, då va kompaktkameran inte lika rolig, man kunde inte ställa in några inställningar själv så bilderna blev lätt suddiga eller så dök blixten upp, vilket kanske inte är så kul. Men jag försökte göra det till det bästa ändå.

Bilden här nedan till vänster var länge min absoluta favoritbild, tycker faktiskt fortfarande att den är ganska snygg :)

1 kommentar:

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se