30 november 2012

Första dagen

Nu är första dagen i globen avklarad! Efter lite förvirrat letande efter pressrummet och ett antal varv i globens korridorer så kom jag på plats. Det var väldigt lite publik idag, antagligen för att det bara var en lite repetitionsliknande föreställning. Jag provade att stå på lite olika ställen, passade på när så stora delar var tomma på folk, och bilderna blev rätt bra.. Skönt med en liten uppvärmning inför den "riktiga helgen". Imorrn står jag nog mest nere vid sargen och fotar och ska dessutom ta en sväng på ridsportsmässan för att kolla in både snygga och fula prylar... Men nu ska jag sova!

1 kommentar:

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se