12 november 2012

Drottningen & Prinsessan

När jag var runt 14/15 hade jag en medryttarhäst som hette Birta, hon var en väldigt speciell och rolig häst, piggare polle får man leta efter. Några år senare fick Birta en föl, Flíra, som min mamma äger idag. Sådan mor sådan dotter brukar man ju säga, dom är väldigt lika märker man nu när Flíra har börjat växa till sej, Dom blir precis lika tjuriga när man kräver något och stegringar är en favoritsyssla :) Birta har alltid trots sitt lite egensinniga lynne varit en favorit för både mej, min mamma och många andra.

Birta var tyvärr tvungen att tas bort för några veckor sen, Dom här bilderna togs dagen innan hon fick somna in, Mor och dotter tillsammans. Jag hade sorgligt nog inte tid att åka ut och fota så min syster gjorde det och sen redigerade jag bilderna. Som ni ser blev dom jätte fina, stämningen känns så vacker, min syster är verkligen duktig på att fånga bra bilder!

Den här sista bilden är så fin att man nästan börjar gråta. Det var rätt jobbigt att sitta och redigera dom här bilderna när man visste att man inte skulle få träffa henne igen...

Kommer ihåg att jag under min tid som medryttare på henne gav henne en låt som var "våran låt", Det var José Gonzales version av The Knifes låt Heartbeats. Så fin.

2 kommentarer:

 1. Nemen, herre vilka sötnosar

  SvaraRadera
 2. OMG vilka underbara bilder och underbar blogg<3

  Den beiga hästen liknar min kompis häst på PRICKEN O.O Verkligen EXAKT!! Fick en liten chock, kollade först på bilderna och läste sen texten, jag trodde verkligen det var Hjomur. Jättesynd att jag inte var någon bild honom, men så SJUKT LIKA!!!!!!!!!!!!!!!!

  Måste tilllägga att du tar helt underbara bilder :*

  Kram!

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se