27 september 2012

Som vanligt...

När det är för mycke jobb blir bloggen bortprioriterad, det är bara så det är.. Lite trist måste jag hålla med om att det är, det är ju ändå kul att blogga!
Har fått några frågor under uppehållet, kan ju dra lite svar på dom här...

Många frågar, som vanligt, om mina bilder får lånas till stallet.se. Bara för några veckor sen var jag tvungen att göra en anmälning om bildstöld på stallet.se efter snälla tips från er bloggläsare. Jag ber er snällasnälla att inte använda mina bilder på stallet.se, det är helt enkelt inte det forumet jag vill synas på. Ett lite utförligare svar finns i mitt tidigare inlägg HÄR.

Lina frågade om jag jobbar som fotograf på heltid. Ja det gör jag, men inte som hästfotograf utan som produktfotograf, Livet som hästfotograf ger ingen vidare månadslön, Desto bättre blir det med ett lite mer kommersiellt jobb. jag fotograferar främst smycken och klockor.
Just nu gör jag lite gratisjobb utanför mitt vanliga jobb för att bygga på min portfolio, Så om ni eller någon ni känner har ett smyckesmärke, webbshop eller liknande som behöver bra bilder så är det bara att höra av er så gör jag en bedömning om det är ett passande jobb för mej.

Här är förresten en bild jag tog förra veckan

Nea Frågade vilket objektiv jag har använt till mina islands-bilder. Jag är nästan helt säker på att jag bara använde mitt Canon 70-200mm f/2,8 under islandsresan, i alla fall till alla häst/naturbilder.

Och den bästa kommentaren någonsin måste ju vara den som "Odd brown bird" skrev:
"Jag är rädd för hästar. Men dina bilder får mig nästan att vilja gå fram och klappa dem."

Det måste ju vara det bästa utlåtandet en hästfotograf kan få! Glaad! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se