17 augusti 2012

Fredag!

Äntligen är arbetsveckan slut! Nu drar jag raka vägen till Häringe där jag ska "fira helg" och fota lite på en träningskurs. Ska samla ihop material till ett nytt fototips också, nämligen porträttfoto. Är det någon som undrar något speciellt om just att ta porträtt av hästar? Fråga så kan jag ta upp det i inlägget sen.. Men nu springer jag till tåget!
Ha en fin helg allihop!

3 kommentarer:

  1. Hur du tänker med ljus, utrustning på hästen, vad som är "bra väder", hur gör man med en vit häst / svart häst för att färgerna ska bli bra? Vilka objektiv brukar du använda? Vilka inställningar brukar du ha på kameran? Visa gärna "bra" och "dåliga" bilder, så blir det lättare att förstå. Kanske lite om komposition. Förresten: Hur lyckas du med fokusen? För mig blir alltid en massa bilder suddiga, som att kameran inte hinner med. Hm... Nu kan jag inte komma på något mer att fråga.
    Ha en bra helg i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Jag vill gärna veta lite vad man ska tänka på när man fotar porträtt. Även inställningar och sånt.

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se