04 augusti 2012

All denna sport..

Har under den senaste veckan haft OS igång på jobbet varje dag, framförallt hästsporten då.. Dagarna går så otroligt fort när man har något roligt och spännande att titta på medans man jobbar.. För visst har det vart spännande?! Silver till Sverige, hur grymt!
Idag sitter jag på landet och har varit lite hästvakt... Så här ser det ut just nu, Hoppningen på tv och Islandshäst NM på datorn. Bra dag! Senare ikväll åker jag till Gotland för en välförtjänt semester! Ska försöka uppdatera här lite under veckan, men jag kan inte lova något :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se