19 juli 2012

Zooma in

Ett litet kort foto tips såhär på torsdagseftermiddan, nämligen mitt favoritsätt att fota på... Kapa bilderna, fånga detaljerna, undvik att få med hela hästen på bilden, allt det ger mer känsla till bilderna. Många gillar inte kapade hästbilder, det är något jag inte alls förstår, det är ett ganska konservativt tankesätt. Gå loss och kapa här och där, prova att kapa bilder i photoshop, experimentera med fomer och utryck! Det är det roligaste jag vet. Här är några bilder med det tänket.. Men man kan gå ännu längre!

4 kommentarer:

 1. Hej! Härliga bilder. Jag tycker att de är mycket roligare att kolla på än stela, "perfekta" bilder. JO, jag har en lite undran: Jag hade någongång i framtiden tänkt köpa ett teleobjektiv för att kunna fota bilder av den här typen. Nu har jag bara ett 50mm (och kitobjektivet 18-55), så jag blir begränsad i mitt fotande. Därför undrar jag vilket objektiv du hade satsat på om du var hobbyfotograf med begränsat med pengar. Har en Canon 550D och objektivet måste passa ihop med.

  Kram och ha en bra dag!<3

  SvaraRadera
 2. Gud vad duktig du är på att fota! Helt magiska bilder, brrr ryser. Önskar jag hade såna bilder på min häst :)
  Tummen upp du har begåvning.

  SvaraRadera
 3. Fan vad grymma bilder! Hur gör du för att få så fina bilder? Kamera/objektiv och vad brukar du ha för inställningar på ett ungefär? :))

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se