14 juli 2012

Min portfolio

Sitter och sorterar lite i min portfolio, den behöver lite förnyelse innan den åker ut på en portfoliovisningsresa. Det är väldigt viktigt att ha en portfolio om du arbetar som fotograf, vare sej det är på hobby- eller proffsnivå. Dom flesta har bara en digital portfolio på sin hemsida eller blogg, men jag tycker att man även ska ha en portfoliobok, det ger en helt annan känsla än vad en platt digital portfolio ger och man kan dessutom använda den på ett helt annat sätt.

Här är några smakprov på hur min portfolio ser ut just nu...

Någon som behöver tips på hur man på bästa sätt sätter ihop sin portfolio och vad man ska tänka på? 
I så fall kan jag göra ett litet inlägg om just det!

5 kommentarer:

 1. Det vore intressant att läsa om :)

  SvaraRadera
 2. Ja det vill jag veta! :)

  SvaraRadera
 3. Var har du köpt din portfoliobok?

  SvaraRadera
 4. Ja! Gör ett inlägg om det, det skulle vara kul att läsa.

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 5. Skulle jättegärna läsa om det :D.

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se