16 juli 2012

The Horse Riders Jornal

Kanske världens vackraste hästmagasin? 

Om man kan "bli drabbad" av en tidning så tror jag att jag har blivit det. Har aldrig hittat en hästtidning som slår denna, såå vackra bilder och så bra reportage. Den står inte ens bland dom vanliga hästtidningarna på Press stop, utan den står bland mode- och designtidningarna, vilket gör mej lite glad för den platsar verkligen där! Det här är hästvärldens Vouge!

Jag tycker det är synd att hästmagasinen inte satsar mer på bilder som håller hög kvalité, blir alltid lika besviken när man ser ett omslag utan någon som helst skärpa med ett tungt moln av brus över sej. Hästvärlden är verkligen inte berömd för att leverera snygga magasin. Så svårt är det inte att kontrollera och fixa bilderna innan tryck. För, bilder säljer.


Nästa nummer kommer ut i augusti, så håll ut! Jag längtar verkligen efter att den ska dimpa ner i mitt brevinkast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se