04 juli 2012

Bangs


Så trött efter den här dagen, bara suttit nere i bunkern och fotat ringar hela dan, men man får iaf en rejäl energikick när man kommer ut och märker att det fortfarande är strålande sol och 22grader kl6 på kvällen. Lagade årets kanske blekaste middag och nu ligger jag här och kollar igenom hur augustis tävlingar ligger till. Juli blir som semester för mej då det nästan inte är några tävlingar alls att fota. 
Nästa vecka är jag hästvakt så då kan ni vänta er lite fräschare bilder! och i helgen kanske jag och pojkvännen åker till Edsbro Rf för att skojfota lite på deras sommarmeeting för juniorer och young riders. Kan bli kul att fota lite hoppning igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se