14 juni 2012

Jag lever!

Fick ett så fint mail för någon vecka sen från en läsare som saknade mina bilder. självklart ska jag dra igång bloggen igen, Det har bara hänt så mycket det senaste halvåret och bloggen har blivit mer eller mindre bort prioriterad. Jag har flyttat till en ny lägenhet, fått ett nytt jobb som smyckes- & klockfotograf,  och bäst av allt, jag har träffat världens bästa kille! Det saknas bara ett besök hos frisören tror jag visst.
Nu har jag sååå många bilder att visa er, dom kommer upp allt eftersom. Tillexempel så gjorde jag en plåtning förra helgen med tanken löshår + häst = .... Mer av det får ni se imorgon.

Nu helgen ska jag till Eskilstunaortens RF och fota lok/reg dressyr. Någon som ska dit?

2 kommentarer:

  1. Jag tävlade där, var du där och fotade häst eller ponny? :)

    SvaraRadera
  2. När man ska ta bilderna ska man fokusera på hästen innan hindrerna eller självaste hindret? :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se