21 juni 2012

Eskilstunaortens RF


I helgen var jag som sagt på Vilsta och fotade dressyr. Vädret var riktigt bråkigt med skiftningar från spöregn till strålande sol om vart annat. Men bra gick det ändå.. Det var parallella banor så jag hade fått låna en extra kamera för att kunna fota båda klasserna samtidigt, bilderna från min egen kamera är jag jätte nöjd med, men bilderna från den andra kameran tycker jag bara är pinsama, alldeles för skrikiga färger och ett lite torrt utseende... Det kanske bara visar hur mycket man faktiskt växer in i sin egen kamera.

 Här är några favoriter från helgen!2 kommentarer:

  1. Hejsan! Skulle vara grymt glad om du skrev vilken kamera utrustning du använt till alla bilder i dina inlägg. Alltså vilket av dina objektiv o.s.v.
    För kollar jag på dessa bilderna och jämför med mina bilder så ser det sjukt annorlunda ut! Dina är skarpare, du har till och med fått med regndropparna i detalj. Du får till hästens färg och ja ALLT! Kommer du ihåg vilka inställningar du använder när du fotar utomhus på tävlingar o.s.v. för det skulle vara kul att veta för jag vill verkligen lära mig! KRAM

    SvaraRadera
  2. gillar att man ser regnet på de två översta! :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se