05 januari 2012

Mål inför våren

Jag tänkte sätta upp några mål för den här våren, så man har något att sträva efter. Tycker det är så skönt med listor när man kan bocka av punkt för punkt. Så fantastiskt skönt när man känner att man har klarat alla sina mål!

- Fota minst 7 tävlingar för Equipe.

- Ha minst 2 porträttfotograferingar.

- Sluta vara så självkritisk och jämföra mej med andra mer erfarna fotografer.

- Hela tiden utmana mej själv och använda nya idéer.

- Vara mer rädd om min kamera.

Det sista känns nästan som det viktigaste målet, tror nog inte att det finns någon fotograf som slänger runt sin kamera så mycket som jag gör. Det gäller att ta hand om kameran när man fotar i så smutsiga miljöer som jag gör. Fortsätter jag såhär så kommer den snart ligga på marken i tusen delar haha, så mer kärlek till kameran helt enkelt!


Har ni några mål i vår?

1 kommentar:

  1. Kan du inte göra fler fototipsinlägg ?

    föresten, tack för tipset på objektiv som jag fick för någon månad sen. Jag fick det objektivet när jag fyllde år och det är verkligen jätte bra!

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se