21 november 2011

J e s s i c a S t e n e . c o m

Min hemsida är under stor uppdatering! KulKulKul! Har delat upp den i tre olika delar eftersom det blir lite rörigt att ha allt på ett och samma ställe. Tänkte egentligen designa om bloggen i en liknande design, men jag är så sämst på det här med bloggdesign! Hjälp, någon?

Det jag har kvar att göra på hemsidan är att uppdatera mina portfoliosidor med fräschare bilder och skriva lite mer om mej själv. Sen är den klar!

Det tänkte jag fira med ett specialerbjudande på just hästfotograferingar. Jag kör halva priset på alla porträttfotograferingar om dom köps som presentkort! En bra julklapp kanske? Erbjudandet gäller bara fram tills den 20 december.

5 kommentarer:

 1. Sv; Haha jag hade aldrig klarat två veckor som vegan :o Hade varit väldigt intressant men redan nu när jag är "allätare" har jag svårt att få i mig tillräckligt med kalorier osv trots att jag äter "normalt"... Är rädd för att det hade minskat ännu mer om jag drog in på kött osv :(

  SvaraRadera
 2. vill du tjäna pengar på din blogg? 100kr per klick och besökare? Bli medlem på den här sidan då! Jag lovar det är inget skämt, det är på riktigt!

  Gå in på min blogg: http://ponnynceline.blogg.se/2011/december/tjana-100kr-per-besokare.html#comment och klicka på länken där så kan du oxå bli medlem!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år och God fortsättning!
  Jag har nu dragit igång Månadens bild på min blogg, hoppas du kikar in och även att du vill vara med och delta!
  http://absolute.blogg.se/2012/january/manadens-bild-januari.html#comment

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se