07 oktober 2011

Smutsigt värre

Förra helgen tjuvstartade jag ler-säsongen och lerade ner stackars Flíra. Andledningen till det var att jag skulle göra reklambilder för magic brush. I slutet kände jag hur det bara blev mer och mer ironiskt när jag satt och redigerade/layoutade... Ni kommer IINTEE få se slutresultatet av reklambilderna haha.
Men dom här bilderna blev ju rätt fina ändå....


Kolla sötaste lergrisen

4 kommentarer:

 1. Sv: Tack så mycket för komplimangen! Håller verkligen med det du skrev, det är självklart skillnad på sporthästar och turridningshästar, men det är det ju som sagt i "vanlig ridning" också! Islandshästar borde få mer creed och plats i ridsporten!

  Jättefina bilder du tar btw!

  SvaraRadera
 2. Aw, supersöt! :) Jobbigt att rengöra sen dock? ;)

  SvaraRadera
 3. hhaha, vilken smutspelle, men en söt sådan!

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se