13 oktober 2011

Mina senaste verk

Som sagt, blir inte många hästbilder gjorda... Dom här bilderna tillhör ett av projekten jag håller på med just nu tillsammans med en art director, Hon ska bygga upp en "visual identity" till ett klädmärke. Det vill säga lägga en stil, göra loggan, sätta ihop en lookbook, med mera...

Det är inte så ofta jag fotograferar i studio även om det är hur kul som helst, Så det var jätte roligt att få ett jobb där jag kunde passa på att plåta i studion och leka runt. Dom här bilderna är en väldigt liten del av det som ska in i lookbooken, dom är bara med för att skapa en känsla av klädmärket.

Så, vad tycker hästfolket om dom?

1 kommentar:

  1. hjälp mig att välja vilken outfit jag ska ha :)

    http://pownieligan.blogg.se/2011/october/vilken-ar-snyggast.html#comment

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se