22 oktober 2011

Höstritt

Var med och fotade när Eve var ute och red Klaki i höstvädret. Jag tycker alltid att sommaren försvinner alldeles för snabbt men när man kan få såhär fina färger i sina bilder så kan jag nog leva med några höstmånader om året, värre är det med vinter, usch! Då vill jag bara gå i ide under mitt täcke och inte vakna igen förns i april. Hatar verkligen kyla. Man får passa på och njuta sålänge man kan, börjar ju redan bli frostigt på mornarna. BURR!

jag gillar att bilderna är så korniga och dova, det ger en väldigt fin höstkänsla.

4 kommentarer:

 1. Åh du är så duktig på att fota!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder =)
  Knäpper du kort på fler djur än bara hästar fast du är hästfotograf?

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! och håller med om det med höstkänslan! :D

  SvaraRadera
 4. Jättemysiga höstbilder! :)

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se