09 oktober 2011

7 saker ni inte visste om mej...

Såhär på en trött söndag kör vi lite småfakta om mej, förlåt att det inte har blivit så många bilder på senaste tiden men jag har inte träffat hästar på hur länge som helst.. Ska kolla i arkivet om det finns något kul där.Jag har inte gått någon fotografisk utbildning förns nu, jag är alltså helt självlärd fram tills nu.

Jag har två bloggar till... En lite mer personlig blogg och en bildblogg.


Jag är nästan halvt blind utan linser/glasögon.Jag har inte tävlat så mycke häst, men dom gångerna jag har gjort det så har det vart kaos med tex avramlingar och hästar som hoppat ut från banan haha, men rätt kul var det ändå.Jag är beroende av Cola zero, Försöker att inte dricka så mycket som jag gör, men det brukar alltid bli en på morgonen, en under lektionerna och en på kvällen. Mitt colaberoende ersätter kaffeberoendet ;)

Jag följer inte en enda hästblogg genom Bloglovin!


I framtiden vill jag arbeta som modefotograf och inte hästfotograf.. om det inte blir förbättringar inom den här branschen.

3 kommentarer:

  1. Skit fina bilder du tar!

    SvaraRadera
  2. Hej .

    Jag har länkat dig på mig blogg, som bloggtipps. Och jag hoppas det gick bra att jag lånade en bild från dig för att lägga in i innlägget du blev länkad ? Om inte, så tar jag självklart bort den! (:

    //LisaB

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se