28 september 2011

No time

Det finns inte mycke tid jag kan lägga på bloggen just nu så den ligger lite smått i dvala. Är precis hemkommen från London och skolan fyller upp mitt schema under dagarna, nätterna och helgerna så när jag väl har en timme över försöker jag äta och sova lite.. haha det är faktiskt sant.
Just därför är Bloglovin det bästa som finns, ni slipper kolla in här varje dag och till slut tröttna, I stället får ni veta precis när jag uppdaterar. Jag fullkomligt ÄLSKAR bloglovin och innehar kanske deras rekord (?) Jag följer nämligen ca 280 bloggar genom bloglovin....
Så det är iaf ett litet tips nu när uppdateringen hänger lite på sne. Men gör verkligen mitt bästa för att hinna med så mycket som möjligt. Lite olika fototips-inlägg är på väg... men tid tar det.

Lite mixade bilder från Uppvärmningen på Järna rk för några helger sen..

2 kommentarer:

 1. Hejsan! jag undrar om ja kan få tillstånd till att ha dina bilder på stallet.se? :) hade varit jättesnällt :)
  Du får gärna svara på ett mejl :)


  Ronjaniilssonn@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Hejsan! jag undrar om ja kan få tillstånd till att ha dina bilder på stallet.se? :) hade varit jättesnällt :)
  Du får gärna svara på ett mejl :)


  Ronjaniilssonn@hotmail.se

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se