10 september 2011

Inspirationsdag

Nu under helgen har jag bestämt mej för att åka runt på några tävlingar och bara skojfota lite, hitta inspiration och idéer... Känns så annorlunda från när man jobbar, nu behöver inte alla bilder bli bra.. dom flesta blir bara skräp men därför dyker det också upp några riktiga guldkorn! Jag får fota precis som jag vill och inte så som kunderna vill ha det, då blir jag även mer nöjd med resultatet.
Idag var jag på Södertörns ryttarcenter och fotade hoppning, blev lite besviken då både tävlingen och uppvärmningen hölls i ridhus men så kan det va. Imorgon fotar jag lite dressyr hos Sorunda rk, Kommer även fota någon mer tävling men har inte bestämt vilken än.

Det är inte så ofta som jag bild-bombar men här kommer en liten bomb från dagen...

5 kommentarer:

 1. hej! på sista bilden är det jag, undrar om jag skulle kunna låna den till min blogg och om du tog några andra? :D

  SvaraRadera
 2. hej, bloglovin byte?
  kan inte du skriva ett inlägg om objektiv som passar dessa "krav"

  det ska gå att få fina ljusa bilder i ridhus utan blixt med det.

  och det ska även gå att zooma ganska så mycket då vi har en stor hage på ridskolan och hästarna brukar stå långt bort, jag brukar även följa kompisar och fota dom på hopptävlingar och då är banorna ganska stora ;)

  tror du du kan hjälpa mig hitta ett objektiv som passar mej ?

  med andra ord sak det vara ett bra "häst objektiv"
  för alla möjliga tillfällen :)
  svara gärna på min blogg ;)

  SvaraRadera
 3. Hej superfina bilder men jag undrar om du har några fler bilder på mig och min ponny vi är på bild 2,3,4,5 uppifrån :) och kanske min andra ponny som också startade hon är en brun d-ponny med blå-gult shabrak med matchande luva:)

  Mycket tacksam för svar :)
  Amanda wahlström

  SvaraRadera
 4. Väldigt fina bilder!
  Jag undrar vad du hade för inställningar på din kamera då du fotade dem och även vilket objektiv du använde? Mycket tacksam för svar!

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se