09 september 2011

Hej igen!

Har haft en liten paus från bloggen och det har vart rätt skönt. Anledningen till pausen är att jag har börjat plugga! Jag går en intensivkurs i foto under hösten och känner redan efter någon vecka att jag är så grymt inspirerad och pepp på det! Kursen är inriktad på kommersiellt foto och bildkommunikation så vi kommer ha en stor blandning av fotouppgifter under terminen, bland annat mode, stilleben och porträtt. Jag har bestämt mej för att under hela hösten ha hästar som en röd tråd i mina uppgifter och därför kommer jag behöva en massa frivilliga fotoobjekt... Jag kommer under tidens gång att efterlysa ryttare/hästar som jag behöver till mina fotogrfaeringar. Tanken är att det ska vara gratis för både mej och er, jag få mina bilder till uppgiften och ni får ett urval av dom bästa bilderna som tagits under dagen. Villkoret för det här är att jag kommer att bossa rätt mycke men självklart med ert medhåll och samarbete.

Låter det som en kul idé? Jag är i alla fall jätte sugen på att dra igång allt! :)

Jag vet redan nu att jag senare i höst/vinter kommer behöva hjälp av ett voltige-lag på minst 3pers, Så om det är någon som håller på med det eller vet någon som gör det får ni gärna maila mej redan nu. (jess.stene@hotmail.com)

Ska försöka uppdatera så mycket jag kan på bloggen nu när jag pluggar och visa allt jag pysslar med.
Förra helgen var jag och fota en islandshästtävling för Equipe, här är min favoritbild från helgen.

1 kommentar:

  1. hej! fina bilder och de är faktiska jag och min häst på bilder :)

    / Alice http://aliceisisar.blogg.se/

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se