13 september 2011

Fälttävlan hos Botkyrka RS

I söndags slog jag nog rekord, jag var på 3 tävlingar under en dag! plus att jag åkte förbi ännu en tävling med bilen, men det räknas nog inte ;)
Förts var jag hos Sorunda RK och fotade lite dressyr men det blev inte så många bilder där. Sen åkte jag vidare till Järna RK och fotade dressyr på uppvärmningen, där blev det måånga bilder, dom dyker upp senare.. Sista stopet blev fälttävlan hos Botkyrka RS, det var först gången jag fota fälttävlan och det var så grymt kul! Inget jag kommer göra för Equipe men kommer absolut att göra det för nöjes skull ibland. Jag fotade bara terrängprovet men det är just det momentet som är roligast att fota, väldigt spännande gren.

5 kommentarer:

 1. sv tack så jättemycket för bilderna! :D

  SvaraRadera
 2. sv: kan du snälla svara på min kommentar om objektiv (på nått av inläggen om ridhus fotografering)?

  snälla det är bråtomt fyller år snart ;)

  SvaraRadera
 3. Har du fler bilder från Botkyrka när det var fälttävlans tävling där? :)

  Min syster var med och hon tävlade i 100-klassen (lätt klass)

  Skulle du isåfall kunna lägga upp alla bilder på t.ex. Picasa då och länka till mig? :D

  Du är super bra fotograf!!

  SvaraRadera
 4. jag funderar också på om kasnke jag och min häst fastnade på någon bild? :)
  Hade startnummer 402 :)
  /Charlotte, charlottebrunius@hotmail.com

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se