10 augusti 2011

vecka 32

Jag har så grymt mycket att göra nu, måste fixa redigeringarna av bilderna jag har fått sålda från helgens tävlingar, jag måste skicka ut massvis av mail till höger och vänster, jag måste snacka med skatteverket, jag måste uppdatera hemsidan/blogggen och jag MÅSTE städa..
Och mitt i allt det här så har jag fått känningar av en förkylning, dålig tajming!
I helgen ska jag i alla fall fota regional dressyr utanför Uppsala, vare sig jag är sjuk eller inte! Det är så skönt att vara igång med tävlingsfotandet igen. utomhus är det också.. yey!!

En riktigt gammal favorit

2 kommentarer:

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se