25 juli 2011

Stallet.se

Jag har fått många förfrågningar om det är okej att låna mina bilder till stallet.se. Nu har jag bestämt mig för att förbjuda all användning av mina bilder på den sajten.. Först och främst för att hästarna på mina bilder har olika ägare och det kanske inte är det roligaste att hitta en bild på sin häst på stallet.se utan att ha vetskapen om det. Sen känner jag som fotograf att det inte är ett forum där jag vill visa upp mina bilder, ibland kapas loggor, bilder säljs runt och folk tar för givet att det bara är att ta bilder osv...
Däremot så kan jag ju komma och fotografera era hästar så kan ni använda dom bilderna :)

Det är iaf jätte snällt att ni frågar innan ni tar bilder, det uppskattas verkligen!

9 kommentarer:

 1. SV: Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 2. Har du stallet.se själv? (:

  SvaraRadera
 3. sv: Jag vet men det kräver nog en hel del tålamod att göra dem ;)

  SvaraRadera
 4. Svar: Tackar så mycket =)

  SvaraRadera
 5. *Svar:* Visst är hon :'D

  Super fina bilder!

  SvaraRadera
 6. Härligt blogg! Ska genast börja följa :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Vet, så många ormar haha! Tack så mycket! Du tar jättefina bilder förresten. :)

  SvaraRadera
 8. Vilka fina foton!!!!!!! <3

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se