31 juli 2011

Reykjavík

Reykjavík är precis så fin som jag önskade att det skulle vara, trodde aldrig att det skulle vara så vackert som det faktiskt är! Jag trivs otroligt bra här, trots kylan. Jag skulle lätt kunna bo på Island under en tid i mitt liv.
Under dagen har jag promenerat runt och förundrats över hur välbevarad och häftig den här staden är. 80% av alla hus har plåtfasad vilket jag älskar, sen är det fullt av street art överallt... en perfekt stad att fotografera.

Dom har ju isländska kronor som valuta här och det gör mig lite förvirrad, man kan inte annat än att bli lite deprimerad när man kollar på kläder och en tröja kostar 29.000 ;)

Imorgon ska vi ut och bila runt lite, blir nog ett dopp i en varm källa också.. mmm

1 kommentar:

  1. SV tack så mycket! kul att höra från dig, du är ju så duktig :D

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se